Saptamana trecuta Wall-Street.ro ne-a informat ca cel mai mare aeroport din lume urmeaza sa se construiasca pe coasta Marii Negre si va deservi 150 de milioane de pasageri. Cum va arata si unde va fi amplasat aflam pe Wall-Street care ne ofera inclusiv proiectia video a proiectului.

Writing In Notebook On Laptop

Fie ca vorbim despre propriul copil sau de o ruda apropiata, toti cei care intram in contact cu un copil trebuie sa citim articolul de pe Garbo.ro. Care sunt cele 20 de lucruri pe care trebuie sa i le spui copilului si cum ne pot ajuta sa crestem copii sanatosi si frumosi in interior aflam aici.

9AM.ro ne prezinta cateva dintre cele mai uimitoare lucruri necunoscute despre Biblie. Articolul si galeria foto ce contin cele 10 fapte surprinzatoare despre Sfanta Scriptura le gasim aici, unde aflam care sunt interdictiile reale, ce nu apare in Biblie si de ce
nu isi serbeaza martorii lui Iehova ziua de nastere.

Stim deja ca bicarbonatul de sodiu este folosit pentru atat de multe lucruri, insa sunt cateva intrebuintari care ne-au surprins si pe noi. Kudika ne face o selectie a unor modalitati neobisnuite pentru a folosi acest ingredient deloc scump.

Reducerile de la Jysk au facut ca saptamana trecuta acesta sa fie cel mai rasfoit catalog. Promotiile de pana la 70% le putem gasi pe Retail.ro.

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.