Incepem ziua de luni cu topul celor mai citite articole din saptamana ce a trecut, top ce aduce lalolalta atat stiri de ultima ora, noutati privind inmatricularea auto cat si povesti de viata.

top-articole2

Wall-Street ne prezinta pe indelete toate actele necasare inmatricularii autoturismului in 2016 precum si toate modificarile aduse de-a lungul anului.

Tragicul atac de vineri seara din Munchen face subiectul celui mai citit articol de  pe 9AM, articol care relateaza exact firul evenimentelor.

In Garbo putem citi un horoscop altfel: horoscopul egiptean al sufletului, in timp ce Kudika ne arata o lectie de viata din care avem multe de invatat.

Faptul ca oamenii sunt din ce in ce mai implicati in dezvoltarea comunitatii din care fac parte nu poate fi decat un motiv de bucurie. Stefan Pandele povesteste in Start-Up felul in care doreste el sa ajute comunitatea din care face parte si cum doreste sa ii implice activ si pe ceilalti cetateni.

Cel mai rasfoit catalog este cel de la Jysk, unde avem o serie de reduceri de vara cu articole numai bune de luat acasa.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.