Tocmai am trecut oficial la ora de iarna si se presupune ca suntem mult mai odihniti profitand de cea mai lunga zi din an. Mai ales acum, cand avem  la dispozitie stiri despre cei mai importanti jucatori din piata care se pregatesc de Black Friday. Cate editii de reduceri vom avea anul acesta si lista magazinelor partenere pentru Black Friday 2015 o gasim pe Wall-Street.ro.

Ati auzit de Copiii de Diamant? Daca nu ati aflat inca, Garbo.ro ne da detalii despre cine sunt si ce ii face sa fie atat de speciali. Mai mult decat atat, daca stiti deja de ei, pe Garbo.ro gasim un video pe cat de comic, pe atat de interesant. Intregul discurs al copilului de diamant din Romania il gasim aici.

Stiai ca daca ai pofta de ciocolata s-ar putea sa ai lipsa de magneziu? 9am.ro ne dezvaluie intr-o prezentare interesanta care pot fi celelalte semne evidente ale acestui deficit.

Intamplarile cu mamici in prim-plan sunt mereu savuroase si pline de invataminte, insa cea prezentata pe Kudika.ro poate fi o lectie de viata pentru noi toti. De ce a fi mama este cu adevarat un miracol? Kudika ne da unul dintre cele mai frumoase argumente.

Bucataria italiana intra in vietile noastre in aceasta saptamana si romanii sunt deja informati despre toate acestea din cel mai rasfoit catalog al saptamanii: “Indragosteste-te de Italia!”

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.