shutterstock_299046563Dupa un week-end prelungit am revenit cu forte proaspete si in cele ce urmeaza am adunat cele mai citite articole din saptamana ce a trecut.

Cel mai cautat articol de catre cititorii Wall-Street este cel legat de aplicatia Waze, aplicatie care va permite mai nou, notificarea in timp real a utlizatorului cu privire la manifestarea unor evenimente sportive, concerte sau orice alt eveniment de mare anvergura care ar putea devia traficul.

Ca tot a venit vremea admiterilor, 9AM prezinta faptul ca aproximativ 40 de candidati la Academia de Politie ÔÇťAlexandru Ioan CuzaÔÇŁ, facultatile de Politie, Politie de Frontiera si Jandarmi, invatamant cu frecventa redusa, au contestat felul in care s-a desfasurat examenul de admitere, aratand ca borderourile cu grilele folosite de corectori au luat in calcul raspunsuri gresite, nu pe cele corecte.

Pe Start-Up cititorii au putut afla in exclusivitate despre initierea unei aliante care sa reuneasca si sa reprezinte, sub aceeasi entitate, cei mai activi poli de startup din tara sub denumirea de Asociatia Startup din Romania.

Kudika ne invata cateva trucuri pentru a avea sprancene perfecte, in timp ce Garbo prezinta Horoscopul Kabbalah si cele 12 semne mistice ale vietii.

Cel mai rasfoit articol este cel de la Sensiblu, un ghid al promotiile active.

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.