Tinem cafeaua aproape si citim impreuna cele mai cautate articole din saptamana ce a trecut.

laptop-1512838_960_720

Incepem cu cateva sfaturi ce tin de alimentatia zilnica, sfaturi atent pregatite de catre publicatia 9AM. Pentru a vedea exact ce legume ar fi bine sa nu le consumam niciodata in stare cruda, cititi articolul in intregime aici.

Garbo a luat-o pe urmele lui Lao Tzu, cel mai cunoscut intelept chinez si astfel au gasit 10 sfaturi menite sa ne dea o alta perspectiva asupra vietii.

Cel mai citit articol din Kudika este cel care prezinta o pilda minunata, care oricand se poate aplica in viata oricaruia dintre noi.

Numirea unui nou director Google Romania a facut subiectul celui mai citit articole Start-Up.ro. In cazul in care nu sunteti inca la curent cu modificarile aduse conducerii Google, aici se pot citi toate detaliile.

Cel mai citit articol marca Wall-Street.ro aduce in vizor un subiect de interes national si anume faptul ca Vladimir Putin a solicitat tuturor oficialilor rusi sa isi trimita acasa rudele din strainatate, in perspectiva unui razboi cu Statele Unite. Articolul se poate citit in intregime aici.

Si nu uitati sa rasfoiti cel mai citit catalog Retail.ro.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.