In saptamana ce tocmai a trecut cele mai citite articole sunt dintre cele mai diverse arii.

coffee-1276779_960_720

Wall-Street.ro ne prezinta o recenzie asupra mall-ului Park Lake, recent deschis in zona Titan. In articol puteti citi mai multe aspecte mentionate de clientii care i-au trecut pragul deja in raport cu asteptarile lor.

Pentru ca inteligenta nu se masoara in diplomele detinute ci si in alte trasaturi caracteristice, 9Am ne face o trecere in revista a catorva trasaturi care “tradeaza” un om inteligent.

Din seria start-up-urilor romanesti de succes face parte si povestea Brainient, un start-up fondat de catre Emi Gal si vandut ulterior catre Teads, o companie americana din domeniul reclamelor video. Parcursul romanilor la New York se poate citi aici.

Daca te=ai intrebat vreodata care este zodia ta in horoscopul florilor, acum poti verifica acest lucru completand quiz-ul Kudika, unul dintre cele mai accesate pagini din saptamana ce tocmai a trecut.

Avand in vedere gratia cu care ni s-a aratat Luna in ziua de vineri, suntem convinsi ca nimeni nu a  ratat-o, insa in spatele ei s-a ascuns unul dintre cele mai importante evenimente astrologice. Mai multe detalii ne dezvaluie Garbo in cel mai citit articol al saptamanii.

Cel mai rasfoit catalog Retail este cel de la Jysk, caci toamna e o vreme numai buna pentru redecorat, nu-i asa?

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.