coffee-apple-iphone-laptop-large

Daca tot e vremea vacantelor, Wall-Street ne invata cum putem sa ne bucuram de vacante exotice  pe taramul Europei si fara sa ne cheltuim toate economiile. Pentru lista intreaga cu insule izolate ale Europei, puteti consulta articolul Wall-Street.

De asemenea, pentru iubitorii de munte, Start-Up ne prezinta un proiect tare simpatic, chiar pe meleagurile Romaniei si anume, construirea unor  case semi-integrate în sol care seamana cu cele din seria Lord Of The Rings in care e racoare vara si cald iarna. Suna bine, nu?

Si daca tot vorbeam de vacante exotice si economii, 9AM ne invata care sunt cele 5 lucruri pe care trebuie neaparat sa le stii despre banii tai si pe care ceilalti le ignora. Le puteti citi aici.

Kudika ne prezinta o lectie de viata foarte frumoasa pentru care avem nevoie doar de un tub de pasta de dinti. Care e legatura din ele si mai ales morala povestii? Puteti citi integral in articolul Kudika.

Test copacel_articol

 

Garbo ne propune un test test psiho – emotional simplu inspirat de metoda lui Pip Willson iti poate dezvalui aspecte interesante despre tine: Care dintre cei 21 de omuleti crezi ca esti tu?

Acum ca ti-ai ales omuletul afla ce spune el despre tine in articolul Garbo.

 

 

Cel mai rasfoit catalog Retail, ramane in continuare cel de la Sensiblu.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.