De la Start-Up Nation sau decizia celor de la Cris-tim de a scoate E-urile din produsele proprii pana la legea atractiei sau invataturile lui Buddha sunt printre cele mai citite topicuri din saptamana ce s-a incheiat.

home-office-336373_960_720

Wall-Street.ro relateaza povestea celor de la Cris-tim care au investit peste sapte milioane de euro in proiectul “Eticheta curata” prin care consumatorii pot cumpara mezeluri fara gluten, fara amidon, fara MDM, fara soia, coloranti sintetici sau monoglutamat de sodiu adaugat.

Start-Up Nation,  un program prin care Guvernul Romaniei isi dorește sa infiinteze aproximativ 15.000 de noi locuri de munca in piata muncii este explicat pe intelesul tuturor in articolul publicat de start-up.ro.

Un mic truc de matematica a starnit interesul unui numar foarte mare dintre cititorii Kudika. Trucul poate fi vazut aici.

Cu totii am auzit mereu zicala: Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea indeplini. Garbo vine cu un articol prin care explica pe intelesul tuturor legea atractiei si cum functioneaza ea. Ramanand in acelasi registru, 9am ne arata 10 citate care iti vor schimba modul de gandire.

Cel mai rasfoit catalog ramane Sensiblu.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.