Saptamana ce a trecut  aduce diverse subiecte in discutie precum eliminarea vizei pentru calatorii romani intr-o anumita tara, rime de nume precum Ciolos-Soros si locuri noi de munca. Dar sa le luam in ordine.

canada-1606851_960_720

Publicatia 9Am.ro prezinta stirea care a facut ocolul internetului romanesc saptamana trecuta si anume: romanii vor putea intra fara vize in Canada de la 1 decembrie 2017.

Dupa un mic scenariu de manipulare, creat in redactia Start-up.ro, in care s-au folosit date fictive, a venit vremea ca acelasi sistem de manipulare prezentat chiar sa fie pus in practica. Start-up.ro prezinta pe larg cum a fost asociat numele Ciolos cu Soros intr-un articol care avea drept scop doar manipularea opiniei publice.

Daca vrei sa lucrezi de acasa si esti inginer, arhitect sau specialist marketing atunci americanii de la Crossover ar putea fi solutia. Articolul in care Wall-Street prezinta ceea ce cauta americanii angajatori este cel mai citit articol de saptamana trecuta.

Asa cum ne-a obisnuit deja, Kudika prezinta una din acele povesti de viata menite sa ne faca viata mai usoara, in vreme ce Garbo ne arata previziunile astrale din domeniul: cariera, finante, energie si comunicare.

Catalogul Sensiblu ramane cel mai rasfoit catalog Retail.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.