Am adunat cele mai citite stiri si articole din ultima saptamana, asadar un top care reflecta cele mai cautate informatii si subiecte de catre cititorii nostri.

tablet-1616460_960_720

Unul dintre cele mai citite articole de pe Kudika este cel legat de regulile de eticheta si de bune maniere pe care fiecare dintre noi ar trebui sa le stim si sa le aplicam la momentul oportun. Faptul ca subiectul acestui articol a starnit interesul celor care ne citesc, nu poate decat sa ne bucure.

Avand in vedere ca toamna se instaleaza din ce in ce mai bine, era de asteptat ca predictiile astrale pentru perioada urmatoare sa fie in topul celor mai citite articole de pe Garbo.

Antreprenoriatul prinde contur din ce in ce mai bine in Romania, drept urmare, articolul Wall-Street.ro despre tinerii care vand sute de perechi de pantofi si genti handmade cu o investitie initiala de 1000 euro a fost pe placul cititorilor.

Faptul ca mancarea din farfurie joaca un rol important in mentinerea bunei functionari a creierului si a capacitatii de a lucra si a te concentra nu mai e un secret de mult. Insa care sunt alimentele care asigura buna functionare a creierului? Raspunsul la aceasta intrebare se poate regasi in articolul prezentat de 9AM.

Start-Up ne prezinta o noua  o organizatie neguvernamentala, neafiliata politic și apolitica ce a luat forma sub numele Code for Romania, organizatie care uneste programatori, designeri, specialisti in stiinte sociale sau comunicare care ofera solutii digitale pentru rezolvarea provocarilor societatii romanesti. Intreaga poveste se poate citi aici.

Si nu uitati sa rasfoiti noul catalog Sensiblu de pe Retail pentru a vedea cum putem trece cu bine peste schimbarile de temperatura aduse de noul sezon.

Lectura placuta!

 

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.