Am dat startul unui nou an in care dorim sa imbinam in aceeasi masura profesionalismul si calitatea articolelor cu care publicatiile din portofoliul InternetCorp si-a obisnuit deja cititorii.

target-1513758_960_720

Asadar, nu am stat mult pe ganduri si cele mai citite articole din saptamana ce tocmai a trecut aduna stiri menite sa ne faca viata mai usoara.

Wall-Street.ro ne prezinta noile modificari cu care vine anul si mai ales noul guvern si incepem cu taxa de timbru de mediu. Cititi restul modificarilor in articolul dedicat.

Daca tot suntem la capitolul guvern, colegii de la Start-up prezinta platforma Startup.gov.ro, un site dedicat startup-urilor și IMM-urilor. Toate detaliile sunt aici.

Pentru ca la inceput de an e bine sa stim ce ne rezerva si astrele, Kudika si Garbo au pregatit doua articole in care ne prezinta ce ne aduce fiecare zodie in parte, precum si cele mai de succes zodii ale anului 2017.

Cel mai rasfoit catalog Retail.ro a fost cel de la Sensiblu.

Incheiem topul celor mai citite articole de saptamana trecuta intr-o nota pozitiva si motivationala cu articolul publicatiei 9am.ro care ne ajuta sa privim viata dintr-o alta perspectiva atunci cand simtim ca ceea ce am facut pana acum nu pare sa aiba vreo greutate sau valoare.

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.