Cele mai citite articole de saptamana trecuta ale publicatiilor din portofoliul Internet Corp abordeaza subiecte din toate ariile de interes, de la subiecte de business, start-up-uri pana la previziuni astrale.

photo_40371_20150828

Wall-Street ne prezinta povestea unui business nascut intr-un sat din Cluj si care vine pe piata cu un produs inedit si unic: o gama de specialitati din carne de porc crud-uscate, ce este tinut initial intr-o saramura de la o fantana si apoi la maturat in Salina Turda. Tot reportajul poate fi citit aici.

Proiectul Romania Start-Up Nation a fost dat in dezbatere publica iar Start-up.ro prezinta criteriile de eligibilitate, punctajele și Hotărârea de Guvern.

9AM ne vine in ajutor si ne invata ce ar fi indicat sa evitam la masa de pranz pentru o digestie usoara, iar Garbo vine in completare cu un articol in care ne invata cum sa ne imbunatatim rapid puterea de concentrare.

Cu totii ne lasam prinsi in valtoarea vietii si de multe ori poate oferim prea multa atentie unor obiceiuri care nu fac decat sa en fure fericirea. Kudika ne aminteste cum sa trecem peste aceste mici obiceiuri intr-un articol dedicat.

Cel mai rasfoit catalon Retail este catalogul DM.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.