Finalul lunii noiembrie vine cu iz de sarbatoare si cu o mini-vacanta de 3 zile. Dar pana la vacanta mult asteptata trecem in revista cele mai citite articole de pe site-urile InternetCorp.

xjski_seizy-oli-dale

Piata muncii evolueaza mai rapid ca niciodata, iar in contextul in care zeci de joburi dispar din cauza automatizarii, alte locuri de munca au triumfat sub dezvoltarea tehnologica. Site-ul 9AM ne prezinta cele 4 domenii in care iti poti construi o cariera de viitor pentru urmatorii 20 de ani.

Un nou oras in care Uber opereaza: Timisoara. Colegii de la Start-up.ro au un intreg articol despre extinderea Uber in tara.

Publicatia de business Wall-Street prezinta modificarile aduse de catre unul dintre cei mare angajatori din Romania, Kaufland, care a decis sa acorde o zi de concediu in plus angajatilor si sa mareasca salariul minim acordat in cadrul companiei.

Pentru ca urmeaza perioada cadourilor, Kudika.ro va vine in ajutor cu 10 idei cadouri pentru ca sarbatorilor sa ramana de neuitat pentru cei mici.

Decembrie aduce cu sine vesti extraordinare in ceea ce priveste iubirea si relatiile, in mod special pentru cinci dintre zodii, relateaza Garbo.ro. Care sunt cele 5 zodii? Aici poti gasi totul pe indelete.

Cel mai rasfoit catalog Retail.ro este cel de la Jysk, care anunta si deschiderea unui nou magazin in Arad.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.