De la cel mai puternic BMW de serie din lume, pana la cele trei tipuri de tineri de antreprenori toxici din Romania, saptamana ce a trecut acopera subiecte din toate ariile.

eyeglasses-1245879_960_720

Wall-Street ne prezinta cel mai puternic BMW din lume, produs intr-o editie limitata la 700 de exemplare, unul dintre ele urmand a fi livrat unui roman. Despre ce model e vorba si care ii sunt dotarile se poate citi in articolul de aici.

Care sunt cele 5 zodii asupra carora energia astrala a lunii octombrie isi lasa cel mai mult amprenta? Cel mai citit articol din Garbo de saptamana trecuta raspunde intocmai la aceasta intrebare.

Vlad Andriescu, redactor-sef Start-Up.ro, prin prisma experientei de junalist de start-up-uri a intrunit o lista cu tipologia acelor antreprenori toxici, care nu reprezinta tocmai un model de urmat.

Povestile cu morala, care ne ancoreaza cumva in realitate si ne aduc aminte de lucrurile care conteaza cu adevarat in viata sunt mereu pe placul cititorilor. Cel mai citit articol de saptamana trecuta de pe Kudika are o morala tare frumoasa. Articolul integral se poate citi aici.

In zilele noastre, cand suntem inconjurati de tehnologii precum social media, realitate virtuala si alte asemenea, cititul cartilor pare a fi o practica pe cale de disparitie. Cu toate acestea, nu poate fi negat impactul pe care il pot avea unele carti asupra vietii noastre. 9AM ne-a pregatit o lista cu 10 carti exceptionale care pot schimba modul in care privesti lumea.

Si nu uita sa consulti cel mai rasfoit catalog Retail.ro de saptamana trecuta, catalogul Sensiblu.

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.