Inceputul lunii vine cu interes crescut fata de astre si de ceea ce ne rezerva ele. Garbo ne spune care sunt cele 3 zodii favorizate de astre in luna aprilie 2016 si care au parte de cel mai mult noroc in luna lui Prier atunci cand vine vorba de dragoste, bani si cariera.

slide_284750_42158

Kudika are pentru noi o poveste incredibila despre o fetita de doar sapte anisori si sora ei. Cum se gandeste sa plateasca un cadou foarte pretios de ziua surorii ei si care este povestea lor aflam aici intr-un articol ce poate insemna oricand o lectie de viata pentru noi toti.

Cotidianul german Bild┬áa publicat recent o harta a celor mai periculoase orase din Europa potrivit careia capitala Romaniei este mai putin “sigura” decat Londra sau Paris. Wall-Street ne prezinta orasele┬áin ordinea “periculozitatii” pentru “siguranta personala”, data de criminalitate, dezordine sociala si teroare.

9am ne surprinde cu declaratia Papei Francisc care a condamnat toate institutiile religioase care profita de neplata taxelor si a impozitelor pentru a realiza profit in nume propriu, in loc sa redirectioneze acesti bani catre cei care au cu adevarat nevoie de ei. Propunerile si declaratiile sale le putem citi aici.

“Schimba lumea prin frumusete” de la Avon ramane cel mai rasfoit┬ácatalog al saptamanii.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.