Legea anti-fumat a intrat in vigoare saptamana trecuta si proprietarii de localuri din Bucuresti au o atitudine diferita fata de subiectul saptamanii, legea antifumat. Daca unii dintre ei au pus afise cu “Fumatul este interzis”, au instalat incalzitoare afara pentru clientii fumatori si au angajat persoane care supravegheze clientii pentru a se asigura ca va fi aprinsa nicio tigara, altii se intreaba retoric “cum ar trebui sa fie pregatite restaurantele”, “ce sa amenajezi afara” sau chiar “nu exista legea antifumat pentru ca nu are norme de aplicare”. Wall-Street ne ofera un interviu savuros din perspectiva lui Mugur Mihaescu, proprietarul localului┬áSt. Patrick Irish Pub & Restaurant din Centrul Vechi.

top-articole5

Despartirile nu sunt niciodata usoare, mai ales cand totul pare sa mearga bine. Dar nu toate relatiile sunt menite sa fie pentru totdeauna. Chiar daca incerci sa gasesti tot felul de scuze, uneori cel mai bun lucru pe care il poti face este sa accepti ca relatia ta nu are niciun viitor. 9am ne  prezinta 7 semne care ne spun ca este timpul de despartire.

Kudika vine saptamana aceasta cu un sfat foarte practic atat pentru gospodine cat si pentru cele care doar cocheteaza cu asta: folia de aluminiu nu este buna doar pentru impachetat si Kudika ne arata cat de folositoare este cand vine vorba de calcatul hainelor.

Fiecare zodie este caracterizata de o culoare benefica. Aceasta culoare inalta spiritul si ne ajuta sa iesim in evidenta. Garbo ne spune care este culoarea talisman a fiecarei zodii in parte.

Avon ne invita sa schimbam lumea prin frumusete si saptamana aceasta catalogul “Zambeste in culori” a fost cel mai rasfoit.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.