Saptamana trecuta a fost publicata lista persoanelor fizice cu datorii catre stat si primarul sectorului 3, Robert Negoita este romanul cu cea mai mare suma datorata, de 232 milioane lei. Cum a ajuns la aceasta suma fabuloasa si cine sunt ocupantii pozitiilor urmatoare aflam pe Wall-Street intr-un articol dedicat.

photo-1441109296207-fd911f7cd5e5

Valorile tichetelor de masa si de cresa pentru perioada urmatoare din 2016 au fost stabilite de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si valoarea lor se va mari incepand cu luna mai. Vestile bune ne-au fost oferite de 9am unde gasim toate informatiile legate de noua valoare a unui bon de masa.

Pe Garbo horoscopul iubirii se anunta incendiar pentru trei dintre zodii. Jupiter este planeta care face minunile in acest sens si traseaza simbolic, un drum al conexiunii autentice, al intimitatii si daruirii. Celor trei zodii li se promit trei luni de bucurie sincera, usurinta in conectarea cu cei dragi si de asemenea, usurinta in depasirea clipelor mai dificile. Curios daca zodia ta este una dintre cele 3? Articolul in totalitate il gasim aici.

Uneori este mai bine sa te vezi prin ochii unei alte persoane ca sa ajungi sa fii constient de propriile calitati, fie ca vorbim de cele morale sau de cele fizice. Si cand ajungi sa constientizezi cum te vad proprii tai copii povestea devine si mai frumoasa. Kudika ne da din nou o lectie de viata din care avem cu totii ce sa invatam.

Catalogul Jysk ne face recomandari de produse pentru casa si gradina, pentru unele produse aplicandu-se o reducere si de 40%.

 

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.