Smarthphone-urile au ajuns sa ne ocupe o mare parte din timp. Aplicatiile acestora, care ne fac viata mai usoara, ne acapareaza o mare parte din zi. Multe persoane au ajuns sa afirme chiar ca au devenit “dependente” de smartphone-urile lor si nu vad cum ar putea reusi sa traiasca fara ele.┬áChiar daca ne folosim smarthphone-urile in fiecare zi, acestea au o serie de aplicatii si setari pe care inca nu le-am descoperit. Localizate in meniu sau chiar pe ecranul principal, multi utilizatori inca nu stiu de existenta lor si nu le-au folosit niciodata. Wall-Street.ro┬áa selectat o serie de setari ale iphone-urilor, de care probabil nu ai auzit si le piti consulta aici.

man-coffee-cup-pen

Luna iunie 2016 este caracterizata de instabilitate. Aceasta va aduce transformari si in acelasi timp va repune lucrurile pe fagasul normal. Un eveniment notabil este acela ca Marte revine pe cursul sau normal dupa doua luni de retrograd, ceea ce inseamna ca barierele vor disparea, drumurile vor fi mai clare si actiunile mai coerente si cu sanse mai mari de succes. Pe Kudika descoperim ce ne-au rezervat astrele pentru luna iunie.

Pe Garbo ramanem in acelasi domeniu al astrelor si descoperim care sunt cele 3 zodii super norocoase pe plan sentimental in cele 30 de zile ale lunii iunie 2016, zodiile care se bucura cel mai mult de influenta benefica a planetei Venus.

Si pentru ca mereu e loc pentru zambete, 9am ne-a pregatit o lista cu 10 bancuri scurte ce ne vor face sa radem cu lacrimi.

Cel mai rasfoit catalog al saptamanii este cel de la Jysk care anunta reduceri la toate gamele de produse.

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.