Ți-am pregătit un maraton de eCommerce intensiv și 5 workshop-uri avansate la noua ediție ecomTEAM – The New Normal in eCommerce!

Începem în forță prima zi a evenimentului alături de Ciprian-Sergiu Teleman, Ministrul Inovației, Cercetării și Digitalizării și continuăm cu primul panel dedicat marketplace-urilor, cel mai hot trend înregistrat de expansiunea pieței de comerț online în ultima perioadă, alături de Florin Filote, eMAG, Dan Sturza, elefant.ro, Octavian Jomir, Esteto.ro și Florinel Ioan Chiș, Asociația Română a Magazinelor Online. Adrian Mihai, FAN Courier, liderul pieței de curierat din România și Sînziana Pardhan, P3 Logistic Parks vor dezbate apoi importanța segmentului logistic. 3 dintre agențiile de top adresate magazinelor online, Sorin Drăghici, DWF, Eugen Predescu, Canopy și Robert Trandafir, Gun Media continuă dezbaterea alături de Alin Vlad, Otter.ro într-o discuție aplicată despre trendurile de marketing digital care marchează anul 2021. 

Pe 22 aprilie discutăm despre tehnologiile inovatoare adresate magazinelor online împreună cu Tudor Popescu, Upswing, Mircea Căpățînă, SmartBill, Arthur Rădulescu, MerchantPro și aflăm de la Gabriel Jeflea, UniCredit Bank, despre felul în care boom-ul din eCommerce a influențat piețele financiare. 

Cinci workshop-uri de excepție, susținute de experți cu o activitate bogată în spate, te așteaptă la ecomTEAM! Workshop-urile ecomTEAM se adresează în special celor care cunosc deja destul de bine domeniile, aducând în mod clar plus valoare magazinelor online și specialiștilor care participă. 

Înscrie-te gratuit la ecomTEAM și vei avea parte de o experiență digitală completă în platforma de evenimente virtuale IC Events, care oglindește puternicul spirit colaborativ și de networking targetat care stă la baza evenimentului supranumit team building-ul industriei de eCommerce. Îți promitem o perioadă mai mare de vizualizare a livestream-ului și a workshop-urilor în platformă, simplu și cu toate informațiile în același loc, iar când vine vorba de networking, ai la dispoziție 3 zile pentru schimb de cărți de vizită și ai libertatea să interacționezi cu sutele de participanți înscriși prin chat, audio sau video în camerele de Social Lounge, oricum preferi, există sigur o modalitate care să corespundă preferințelor tale.
Ne vedem online!

ecomTEAM este powered by FAN Courier, în parteneriat cu P3, Upswing, eMAG Marketplace și UniCredit Bank, DWF, Canopy, Gun Media, MerchantPro și sponsorizat de Optimized.
Stai la curent cu noutățile noastre pe site-ul ecomTEAM și în cadrul evenimentului de pe Facebook

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.