Marți, pe 10 martie, începând cu ora 16, vă invităm la un nou webinar marca BizTool.ro, marketplace-ul de servicii powered by start-up.ro, și alături de Viața de freelancer. Aflăm cum să gestionăm banii afacerii noastre alături de Cristian Tudorescu, consultant financiar IMM și de startups.

Aveți acces gratuit la acest webinar gratuit intrând pe paginile de Facebook ale BizTool.rostart-up.ro și Viața de freelancer, marți, 10 martie, începând cu ora 16.

Cristian Tudorescu este Managing Partner al companiei de consultanță Explore Asset Management, cofondator al Business Insights și Investors Club, vicepreședinte Dezvoltare Sud la JCI România și organizează webinarii educaționale pe teme financiare.

Continuăm să oferim sfaturi utile și ajutor comunității de antreprenori și în 2020 continuând o nouă serie a webinariilor pe care le oferim sub umbrela BizTool.ro și în parteneriat cu Viața de freelancer, comunitatea care-i ghidează pe profesioniștii din industriile creative pe drumul spre construirea unui business sustenabil și de succes.

Sprijinim comunitatea de antreprenori din țara noastră prin materialele pe care le realizăm pe start-up.ro precum și prin marketplace-ul de servicii BizTool.ro, unde poți să găsești consultanți și specialiști care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Pune pe hârtie toate detaliile pe care dorești să le afli și care și se par relevante pentru a-ți construi strategia financiară a firmei tale, și întrebările pe care dorești să i le adresezi lui Cristian și vom încerca să-ți oferim răspunsuri în cadrul webinarului pe care-l vei putea urmări marți, 10 martie, începând cu ora 16, pe paginile de Facebook ale BizTool.ro și start-up.ro.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.