Prin intermediul platformei, toti cei care doresc sa comunice un eveniment, un produs, serviciu sau orice noutate din viata organizatiei pe care o reprezinta pot posta comunicatul, insotit de toate elementele media necesare pentru a pune in valoare mesajul – fotografii, video, logo etc.

Platforma acopera o multitudine de zone de interes pentru toate companiile si instituiile din Romania, precum auto, retail, media, turism, antreprenoriat, imobiliare, IT&C si multe altele.

„Serviciul completeaza nevoia de informare a cititorilor nostri cu o gama variata de comunicate si informatii valoaroase, pentru fiecare sector de activitate in parte. Pe langa stirile publicate zilnic de echipa wall-street.ro, proiectul comunicate.wall-street.ro va fi unealta perfecta ca mesajele sa ajunga la publicul tinta al fiecarui comunicator”, a declarat Diana Cretu, redactor sef al wall-street.ro.

Postarea comunicatelor se va realiza de catre fiecare user in parte, urmand sa fie aprobate inainte de publicare. Pachetele de abonare sunt disponibile la acest link.