Pandemia a accelerat tranziția către digital și a schimbat fundamental modul în care muncim. Suntem părtași la cel mai mare experiment de lucru remote, dar care poate contura semnificativ viitorul muncii. Într-o perioadă foarte scurtă, specialiștii de HR, managerii și antreprenorii s-au confruntat cu noi provocări privind gestionarea activității umane, cu extrem de multe modificări legislative.

Totodată, în timp ce pandemia a adus tot mai multe CV-uri pe masa specialiștilor de HR, lipsa candidaților specializați rămâne o provocare pentru tot mai multe industrii.

Ce noi tendințe se conturează în piața muncii din 2021? Care sunt cele mai eficiente modele de lucru de la distanță? Cum ții o echipă unită când lucrează de la distanță? Acestea sunt doar câteva din întrebările la care vom găsi răspuns în cadrul evenimentului.

Ne propunem ca la ediția din acest an să identificăm cele mai bune soluții și bune practici pe care companiile le pot implementa pentru a face față cu brio obstacolelor din noua realitate a muncii.

Ce se va discuta și ce vei afla în cadrul evenimentului HR 2.0. – Noua eră a muncii

  • Care sunt provocările și noile tendințe din piața muncii
  • Cum vom munci în 2021 și ce schimbări legislative ne așteaptă
  • Cum au fost primite până acum de angajatori schimbările de ordin legislativ, în contextul pandemiei
  • Este online-ul ca offline-ul? Ce pierdem și ce câștigăm în online
  • Cum și-au adaptat companiile politicile de recrutare și retenție a angajaților, în plină criză sanitară
  • Îmbunătățirea relației angajat – angajator
  • Cum se resimte criza sanitară în departamentele de HR. Soluții de automatizare a proceselor de HR

Printre speakerii confimați se numără Maria Mareșpreședinte Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), Sorin Faur, fondator Academia de HR și expert cu peste 20 de ani de experiență în resurse umane și Aurelian Chitez, director de vânzări în cadrul Romanian Software, liderul pieţei de soluţii software pentru departamente de resurse umane din România.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi AICI.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.