10471393_276738619195552_2538464806936883955_n

retailArena┬áare loc in perioada 4 – 6 noiembrie, la hotel Howard Johnson din Bucuresti. Cele trei zile vor avea ca tema centrala: amprenta digitalului in magazin, produs si extindere.

Specialisti romani si internationali vor prezenta cele mai noi tendinte din real estate, FMCG, marketing multichannel sau e-commerce. Vei afla informatii noi din domeniu, aplicatii practice din marketing si vanzari, avantajele unei afaceri in retail si vei avea ocazia sa interactionezi cu oamenii din retail intr-un mediu relaxat.

ÔÇťPregatim pentru toamna mai multe proiecte speciale care vor consolida pozitionarea noastra de comunitate interactiva de business, iar conferintele reprezinta un pilon important pentru dezvoltarea unui grup de oameni cu un obiectiv comun: sa-si duca afacerea la nivelul urmatorÔÇŁ, a declarat Claudiu Vrinceanu, redactor sef al publicatiei Wall-Street.ro.

Daca vrei sa fii la curent cu noutatile, intra pe site-ul retailArena si inscrie-te la newsletter, urmareste subiectul pe WALL-STREET.ro sau devino fan retailArena pe Facebook.

Ne vedem in noiembrie!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.