De cate ori pe zi iti verifici smartphone-ul si cat timp stai de fapt zilnic, folosind o aplicatie sau alta? Cel mai probabil raspunsul tau este “cateva ore”.

Nu ca ghicim noi, dar asta reiese din studiile facute in ultimul timp. Stam mai mult timp pe telefon sau tableta decat in fata televizorului, unde ne petrecem intre 2 si peste 6 ore pe zi. Din momentul trezirii si pana ne uitam la dispozitivul mobil trec sub 30 minute iar peste jumatate dintre noi facem asta cu o frecventa intre 11 si 50 de ori in fiecare zi.

Din tot acest timp, peste 50% il petrecem pe aplicatii (retele de socializare, business, muzica si entertainment, trafic, sport etc).

blog-image (1)

Odata cu cresterea consumului de astfel de aplicatii, creste si nevoia advertiserilor de a comunica altfel catre publicul tinta.

Asa cum am obisnuit, venim in intampinarea nevoilor partenerilor nostri, de aceasta data cu doua dintre cele mai utilizate aplicatii la nivel worldwide, pentru care suntem reprezentant EXCLUSIV al formatelor premium pe Romania, dupa semnarea unui acord cu Mapp Media, reprezentantul premium exclusiv in Europa:

  •    Waze, aplicatia de navigatie si trafic cu cea mai mare comunitate din lume: peste 450,000 useri activi lunar doar pe Ro (app only)
  •    TuneIn, cea mai mare platforma de radio online din lume:  peste 240,000 useri activi lunar doar pe Ro (app only)

The world has become MOBILE!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.