conversation-799448_640

Nu mai departe de saptamana trecuta a fost 11 Noiembrie, data pe care specialistii o considera a fi “codul trezirii”. De ce dam mereu o importanta deosebita detaliilor repetitive, cum ne-a influentat pe toti data de 11.11 si ce inseamna de fapt intrarea intr-o noua dimensiune aflam pe Garbo, intr-un articol detaliat pe tema semnificatiei acestei zile.

Nu numai cei interesati de aspectele astrologice au fost in prim-planul saptamanii, ci si cei interesati de arheologie. 9am ne pune la dispozitie imagini cu cele mai recente descoperiri, unele dintre ele chiar sinistre. Pe 9am gasim imaginile care i-au surprins chiar si pe arheologi.

Cand sotul si sotia iau parte la o conversatie despre o a 3-a persoana din viata sotului, discutia incepe sa devina foarte interesanta. Ce tactica foloseste EA pentru a il face pe EL sa recunoasca existenta amantei aflam pe Kudika intr-un articol cu titlu sugestiv “Nu te pune cu femeia!

Wall-Street.ro deja ne-a obisnuit cu publicarea celor mai importante stiri. Anuntarea noului prim-ministru si detalii despre cariera sa de pana acum ne sunt prezentate detaliat, alaturi de imagini sugestive cu omul din spatele titulaturii de prim-ministru, Dacian Ciolos.

Catalogul Jysk ne incanta saptamana cu reduceri considerabile si cu o perspectiva scandinava a mobilierului si ale articolelor pentru casa.

 

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.