Retrospectiva stirilor de saptamana trecute ne surprinde cu articole din sfera intelepciunii pline de invataminte si a spiritualitatii.

Horoscopul Intelepciunii ne este pus la dispozitie de Garbo.ro si ne ofera o alta perspectiva asupra noastra care ne ajuta sa ne regasim forta si increderea in noi. Mesajele sau citatele celebre par ca se potrivesc manusa cu fiecare zodie in parte. Dar nu trebuie sa ne crezi pe cuvant: daca nu ai facut-o deja, intra si convinge-te singura pe Garbo.ro!

Se spune ca cel mai bine invatam din greselile noastre… Dar cum ar fi daca cel putin o data in viata am invata din greselile altora? Kudika.ro ne da cel mai bun argument sa facem acest lucru: sa ne invingem destinul si sa pretuim viata. Cum reuseste un simplu articol sa faca asta aflam in “Povestea pe care toti trebuie sa o citim“!

Marile sarbatori din calendarul crestin ne apropie intotdeauna de partea noastra spirituala, iar traditiile de Sfanta Parascheva ne-au captat atentia pe 14 octombrie, data in care o celebram pe cunoscuta facatoare de minuni. Ce trebuie sa faca orice crestin in aceasta zi aflam de pe 9am.ro, intr-un articol cu si despre obiceiuri de care este bine sa tinem cont.

Credeai ca managerii nu au nevoie de ajutor in gestionarea situatiilor de criza? Au, si meseria care se ocupa de asta poarta numele de “Antrenor de manageri“. Exista in Romania din 2014, sunt foarte putini romani care o au si aduce venituri de sute de mii de euro. Wall-Street.ro ne ofera detalii despre competentele lor si costurile pe care le au.

Saptamana aceasta la Lidl ramanem pe plaiurile noastre si rasfoim cu pofta de Romania catalogul cu “Retete autentice Romanesti“.

 

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.